Kursusstøtte fra DKMS

Dansk Knoglemedicinsk Selskab (DKMS) støtter i 2017 medlemmers deltagelse i nedenfor nævnte kurser.

DKMS støtter udgifter til transport, ophold og kursusgebyr med op til 5000 kr.

Personer, som ønsker at komme i betragtning til et af kurserne, bedes fremsende en motiveret ansøgning på maks. ½ side til bestyrelsen (mail: janniehald@gmail.com).

Prioriteringen af støtte vurderes efter relevans for ansøger. Såfremt DKMS modtager flere ansøgninger om kursusdeltagelse end selskabet tilbyder at sponsere, vil bestyrelsen prioritere yngre personers deltagelse, ansøgere bedes påføre alder i ansøgningen. Ansøgningsfrist til DKMS: se det enkelte kursus. Ved opnået støtte refunderer DKMS udgifter ved fremsendelse af regnskab og bilag til bestyrelsen.

“Osteoporosis and other metabolic bone diseases”, Oxford 3-5/4 2017 (læs mere: http://boneresearchsociety.org/meeting/brsosteo2017/). Motiveret ansøgning sendes til bestyrelsen senest 20/01 2017. (kursus målrettet klinikere indenfor kalkområdet)

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.